Zwolle

De trotse hoofdstad van Overijssel

Zalné Wonen - Zwolle en omgeving

Ligging

Zwolle is de provinciehoofdstad van Overijssel en heeft ruim 125.000 inwoners. De Hanzestad Zwolle heeft als woonplaats veel te bieden. Het ligt plezierig centraal en heeft frequente treinverbindingen met Utrecht, Groningen, Leeuwarden, Lelystad/Almere, Enschede en Emmen. Vanuit Zwolle zijn er via de A28 goede verbindingen met het noorden, de Randstad en het zuiden (via A50).

Het centrum en het NS-station Zwolle zijn in ongeveer zeven minuten per auto bereikbaar. Tevens zijn er goede busverbindingen naar het station en het centrum van Zwolle.

Centrum

Zwolle is een moderne mini-metropool waar u kunt ronddwalen in de rijke geschiedenis. Struin door de winkelstraten en ontdek de hippe conceptstores. Prikkel uw smaakpapillen met de beroemde haute cuisine van De Librije. Neem een kijkje in de mooiste boekhandel van Nederland; Waanders In de Broeren en dompel u onder in de spraakmakende tentoonstellingen van Museum de Fundatie. Ontdek onze mooie stad en vier het leven tijdens onze talloze festivals en evenementen!

Handige links

Zalné Wonen

Weteringpark 7
8025 AM Zwolle

T. 038 453 46 23
E: info@zalnewonen.nl

Appartementen
Contact