Appartementen

Steeds vaker besluiten senioren de zorgen van een eigen huis te verwisselen voor het gemak van een appartement met service.

Zalné Wonen heeft 88 appartementen (koop- en huurappartementen) van verschillende grootte. De afmetingen liggen tussen 48 m² en 140 m². Er zijn twee-, drie- en vierkamerappartementen. Alle appartementen hebben een balkon of terras. Ieder appartement heeft op de begane grond een eigen berging.

Het wooncomplex heeft negen woonlagen. De appartementen zijn makkelijk te bereiken via twee liften en twee trappenhuizen. De algemene ruimtes en appartementen zijn toegankelijk voor gebruikers van een rolstoel, rollator of scootmobiel.

Veiligheid (ongeval-, inbraak- en brandpreventie) heeft veel aandacht. Zo heeft ieder appartement een eigen video intercominstallatie. Hiermee ziet u direct wie er bij u aanbelt. Ook is in ons complex een brandmeldinstallatie aanwezig.

Type appartementen

Ruime keuze in 2-, 3- en 4 kamerappartementen

De Zalnéflat beschikt over 2-, 3- en 4-kamerappartementen die elk op de begane grond een eigen berging hebben.

Onderstaand zijn de 2-, 3- en 4-kamerappartementen geïllustreerd met plattegrondjes. Er zijn geen badkuipen meer in de appartementen, zoals op de tekeningen staan vermeld.

2-kamerappartementen, standaard

2-kamerappartementen 9e verdieping

3-kamerappartementen – waterzijde

4-kamerappartementen – waterzijde

Zalné Wonen

Weteringpark 7
8025 AM Zwolle

T. 038 453 46 23
E: info@zalnewonen.nl

Contact