Zwolle

Trotse hoofdstad van Overijssel

Ligging

Zwolle, met ruim 117.000 inwoners de provinciehoofdstad van Overijsel, heeft als woonplaats veel te bieden. Het ligt plezierig centraal en heeft frequente treinverbindingen met Utrecht en Amersfoort, Apeldoorn en Groningen. Ook de snelwegen zijn vanuit Zwolle vlot te bereiken.

 

Het centrum en het NS-station Zwolle zijn in circa 7 minuten per auto bereikbaar. Er zijn busverbindingen met het station en het centrum van Zwolle. Voor meer informatie over de woon- en werkkwaliteit van Zwolle en de toekomstvisie van de Gemeente Zwolle, verwijzen wij u naar de website van de gemeente (www.zwolle.nl).

 

 De Zalnéflat staat op een prachtige, rustige locatie in het noorden van Zwolle, tussen één van de mooiste allee’s en het Almelose kanaal. Een appartementen-complex dat enerzijds uitzicht biedt over de contouren van de stad en anderzijds over een prachtige parktuin die uitkijkt op de altijd boeiende vergezichten over het Almelose kanaal. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor bewoners en bezoekers.

 

Zalné Wonen

Weteringpark 7

8025 AM Zwolle

 

T. 038 453 46 23

M. info@zalnewonen.nl

Informatie Zalné Wonen

Zalné Wonen

Weteringpark 7

8025 AM Zwolle

T. 038 453 46 23

M. info@zalnewonen.nl