Zalné Wonen

Wonen in een appartementencomplex

In toenemende mate besluiten eigenaren de zorgen van een eigen huis te verwisselen voor de gemakken van een service-appartement. Zodoende kan men een aantal jaren genieten van alle zaken die men zich in het werkzame leven had voorgenomen.

 

De vertrouwde omgeving van een flat met servicefaciliteiten is veelal veilig en voorzien van vele services en diensten die naar behoefte kunnen worden afgenomen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld facultatieve maaltijdvoorziening, huishoudelijke hulp of wasservice.

 

Daarnaast kan, indien gewenst en van toepassing, zorgcoördinatie plaatsvinden indien de situatie daartoe aanleiding geeft. Kortom, alle services en diensten zijn aanwezig om u een maximaal wooncomfort te bieden.

 

Voor een flat met servicefaciliteiten geldt dat men in principe zelfstandig een huishouding zou moeten kunnen voeren. Echter, samen met de zorgverlener kunnen lichamelijke ongemakken veelal opgelost worden door middel van de door PGB en AWBZ geïndiceerde hulpverlening. Hierin vervult de locatiemanager een trait d’ union functie.

Zalné Wonen

Weteringpark 7

8025 AM Zwolle

 

T. 038 453 46 23

M. info@zalnewonen.nl

Informatie Zalné Wonen

Zalné Wonen

Weteringpark 7

8025 AM Zwolle

T. 038 453 46 23

M. info@zalnewonen.nl

Zalné Wonen

Wonen in een appartementencomplex